TGS'de Kingdom Hearts 3DS mi Göreceğiz?

29.08.2010 18:32 Levent Polater

 

image

 
 
    Square Enix'in dünyaca ünlü tasarımcısı Tetsuya Nomura, Twitter hesabından Tokyo Game Show ve firmanın fuardaki planları ile ilgili konuştuğu görüldü:

    “Hava gerçekten güzel. Günaydın! Dün gece Taba-chan ile çeşitli şeyler hakkında konuştum. 3rd Birtday ve Agito hakkında. Re: Coded'ı oynayan çalışanlar gerçekten çok etkilenmişler ve 3rd Birthday için de beklentiler gittikçe artıyor. Re: Coded ile birlikte beklenilen diğer yapımın trailer'ı da çok büyük dikkat topluyor."
 
    Nomura'nın burada "diğer yapım"dan kastının 3DS için yapılan Kingdom Hearts olduğu düşünülüyor. Eğer tahminimiz doğru ise TGS'de Kingdom Hearts: 3DS ile ilgili bir trailer görebileceğiz. Bu Kingdom Hearts hayranları için gerçekten müthiş olur. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Platformlar: 3DS Geliştirici: Dağıtıcısı: Tür: Çıkış Tarihi:
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 2 29 Haziran Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 3 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 2 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 29 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler