Tekken 3D Prime Edition'dan Yeni Video

Nintendo konsolları da artık Tekken oyunlarına ev sahipliği yapıyor
28.12.2011 10:16 Alkan Adakaner

      Namco Bandai'nin Nintendo 3DS'e özel olarak hazırladığı Tekken 3D Prime Edition'ın yeni videosu Nintendo Direct etkinliğinde ortaya çıktı. Bu videoda Tekken 3D adlı oyun ve Tekken: Blood Vengeance adlı filmin bir arada sunulacağı tekrar vurgulanıyor.
 
      3D görseller sunacak olmasına rağmen 60 fps hızında son derece akıcı bir oynanış sunacak oyunda toplam 40 civarında karakter olacağı söyleniyor. Ayrıca 8 yeni dövüş arenası da emrimizde olacak.
 
      17 Şubat'ta Avrupa'da piyasaya çıkacak oyunun yeni videosunu aşağıda bulabilirsiniz. Bu video canlı yayından alındığı için kalitesinin pek de yüksek olmadığını belirtelim. Grafikler normalde videodakinden daha iyi görünüyor.
 

[DHVIDEO=3836]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tekken 3D Prime Edition Platformlar: 3DS Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 17 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PoP: The Sands of Time Remake Stüdyosunda 33 Kişi İşten Çıkarıldı 18 Dk önce Cyberpunk 2077'de NPC'lerin Karşılık Verdiği Dinamik Mod Yayınlandı 43 Dk önce GeForce Now Hizmetine 4 Yeni Oyun Ekleniyor 1 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvasının Eşleşmeleri Belli Oldu! 2 Saat önce 5 Milyon Dolar Ödül Havuzlu Riyadh Masters 2024 Turnuvası Başlıyor! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler