Telltale, "Half Life Stories" Yapmak İstiyor

Half Life'ın macera oyunu fikri serinin hayranlarının da pek hoşuna gitmeyebilir
05.01.2013 10:22 Alkan Adakaner


      Telltale Games'i son dönemlerde Back to the Future: The Game, Jurassic Park: The Game ve The Walking Dead: The Game gibi ünlü film ve dizilerin oyun uyarlamalarını yaparken görüyoruz. Özellikle The Walking Dead: The Game'in büyük başarısı geliştirici firmanın iştahını kabartmış gibi görünüyor.
 
        Telltale'in patronu ve kurucularından Dan Connors'ın yaptığı açıklama firmasının ünlü oyun serilerinin macera oyunlarını yapmak istediğini gösteriyor:

      "Her zaman Star Wars serisiyle ilgili harika şeyler yapabileceğimizi düşündük. Ayrıca Halo ve Half Life öyküleri gibi efsanevi oyun serilerine derin hikayeler sağlayabileceğimiz fikrini seviyoruz."
 
      Açıkçası filmler için macera oyunları yapılması fikri çok sempatik gelse de, FPS türünün kralı olarak görülen Half Life'ın macera oyunu biraz garip olabilir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Walking Dead: The Game Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Telltale Inc. Dağıtıcısı: Telltale Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 25 Nisan 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dagon: Complete Edition Konsollar için Duyuruldu 6 Saat önce Uzay Savaş Oyunu Rogue Flight Konsollar ve PC için Duyuruldu 7 Saat önce Venus Vacation PRISM: DEAD OR ALIVE Xtreme PS5, PS4 ve PC için Duyuruldu 8 Saat önce Nine Sols 26 Kasım'da PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One ve Switch'e Geliyor 9 Saat önce Star Wars Outlaws Yönetmeni The Division 3'e Odaklanacağını Açıkladı 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler