The Forever Winter'ın Erken Erişim Çıkış Tarihi Açıklandı

02.09.2024 23:24 Mehmet Tandoğan

 
 
Fun Dog Studios tarafından biz oyun severlere sunulacak olan işbirliği odaklı taktiksel hayatta kalma nişancı oyunu The Forever Winter'ın erken erişim çıkış tarihi açıklandı. Açıklanan bilgilere göre oyun 24 Eylül tarihinde Steam platformu üzerinden PC için yayınlanacak. Geliştirici ekip bu duyuruyu kutlamak için yepyeni bir oynanış fragmanı da yayınlamış durumda.
 
The Forever Winter sanat tarzıyla dikkat çekiyor
 
 
 
The Forever Winter bildiğiniz üzere Unreal Engine 5 tarafından destekleniyor ve sanat tarzı oldukça dikkat çekiyor. Gerilim dolu ortamları ve atmosferleri ile ön plana çıkmaya hazırlanan oyunda bir yandan hayatta kalmaya çalışırken diğer yandan ise ekibimize liderlik edebiliyoruz. Büyük savaş makinelerinin bulunduğu bir dünyada yer aldığımız yapımda geliştirici ekip, oyunun klasik looter shooter oyunu olmayacağını ve daha fazlasına sahip olacağını aktarıyor.
 
Dikkat çekici konseptiyle beraber oyunun erken erişim sürecinin ne kadar süreceği şu an için belli değil. PvE oyun modu ile ilerleyebileceğiniz yapımda oyuncular, aralarından seçim yapabileceği geniş bir silah kütüphanesi ile karşı karşıya kalıyor ve istediği gibi silahlarını özelleştirebiliyor. Bunun yanı sıra ekip, yeni karakterler, haritalar, silahlar, görevler ve daha fazlası için herhangi bir ücret talep etmeyeceğini aktarıyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
League of Legends 2024 Dünya Şampiyonası'nda Mücadele Edecek Takımlar ve Karşılaşmalar Belli Oldu! 32 Dk önce Anime Temalı Ücretsiz Nişancı Oyunu Fate Trigger: The Novita Duyuruldu 33 Dk önce KRAFTON'un Metin Seslendirme Teknolojisi, Uncover the Smoking Gun Oyununa Eklendi 2 Saat önce Palworld, Tokyo Oyun Fuarı'nda Playstation 5 İçin Duyurulabilir 14 Eylül Astro Bot'un Yeni Fragmanı Medyadan Aldığı Övgüleri Derliyor 14 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler