The Golf Club ile Yeni Nesil Golf Simülasyonu

23.01.2014 10:45 Alkan Adakaner

 
     Madden NFL ve FIFA serilerinde çalışmış bir stüdyo olan HB Studios tarafından PC, PS4 ve Xbox One için geliştirilen The Golf Club'ın yeni videosu yayınlandı ve oyunun İlkbahar aylarında piyasaya çıkacağı açıklandı.
 
    The Gold Club'ın amacı oyunculara gerçekçi bir golf simülasyonu sunmak. Oyuncuların kendi golf sahalarını tasarlayabilecekleri ve bunları paylaşabilecekleri oyun böylece size sınırsız bir içerik sunma amacında.

    Bekleme süresi olmadan, yüksek grafik detaylarına sahip bir golf simülasyonu arıyorsanız The Golf Club bunları size fazlasıyla vaat ediyor. Aşağıda yeni ekran görüntülerini ve bir oynanış videosunu bulabilirsiniz.
 
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Golf Club Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: HB Studios Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Spor Çıkış Tarihi: 1. Çeyrek 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dead Rising Deluxe Remaster PC Sistem Gereksinimleri 29 Dk önce Resident Evil 9 Resmi Olarak Onaylandı: İşte Yeni Detaylar 1 Saat önce Starfield İçin Devrimsel Nitelikte Finsans Modu Yayınlandı 3 Saat önce LEC Yaz Mevsimi 2024'te Playoff Eşleşmeleri Belirlendi! 3 Saat önce Dead Rising Deluxe Remaster Çıkış Tarihi Açıklandı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler