The Good Life için Yeni Video Geldi

28.09.2017 18:39 Gökhan Yılmaz

 
      Ufak bir kasabadaki cinayeti araştırırken sıradan bir kasaba olmadığını fark edeceğimiz ve olayları çözmeye çalışacağımız The Good Life için yeni bir video yayınlandı.
 
     The Good Life, Fig.co üzerinden başış kampanyasıyla hayata geçirilmeye çalışılan bir RPG oyun projesi. Oyunda kasaba halkıyla ilişkiler kurup etrafta eğlenceli şeyler yaparken gece kasaba halkının kediye veya köpeğe dönüşmesiyle aslında oldukça sıra dışı bir yer olduğunu fark ediyoruz. Bu kedi ve köpek seçimi ise bize bırakılmış. Kediler yüksek yerlere zıplayabilirlerken köpekler ise koku alıp iz sürebiliyorlar.
 
     Kampanya şu an 277.000$ toplamış ve daha hedefin %80 gerisinde bekliyor. Henüz 14 günü daha var, eğer ilginizi çekerse tanıtım videosu aşağıda bulunmakta.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Good Life Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: White Owls, Grounding Dağıtıcısı: White Owls, Grounding Tür: macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Starfield İçin Shattered Space Genişlemesi Yayınlandı 2 Saat önce Warframe: 1999 İçin Ücretsiz Demo Sürümü 16 Ekim'de Geliyor 2 Saat önce Like a Dragon: Yakuza Dizisinden Yepyeni Fragman Yayınlandı 2 Saat önce Lords of the Fallen 2 Detayları Sızdırıldı: İşte Sahip Olacağı Yenilikler 3 Saat önce Star Wars Outlaws'ın Şimdiye Kadar Sadece 1 Milyon Sattığı Bildirildi 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler