The Mandalorian'ın 2. Sezon Yönetmenlerinden Biri Daha Belli Oldu

22.06.2020 14:06 Özgür Eroğlu

 
Geçtiğimiz yıl Disney+ için yayınlanan Star Wars evreninde geçen The Mandalorian dizisinden yeni bir haber paylaşıldı. Dizinin ikinci sezonunda da aynı ilk sezonda olduğu gibi birkaç farklı yönetmen bulunacak.
 
İkinci sezonda yönetmenlik yapacak isimlerden de birisi daha belli oldu. Black Mirror, Jurassic World gibi yapımlarda oyunculuğu ile tanınan Bryce Dallas Howard, The Mandalorian'ın ikinci sezonunda yönetmenlik yapacak. 
 
Bryce Dallas Howard ayrıca birinci sezonun dördüncü bölümünün yönetmenliğini de yapmıştı. The Mandalorian'ın ikinci sezonu bu yılın Ekim ayında yine Disney+ üzerinde yayınlanacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars'un Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Star Wars Dağıtıcısı: Star Wars Tür: bilim kurgu macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı 04 Temmuz Dead Rising'in Orijinal Seslendirme Sanatçısı Remaster'da Yer Almıyor 04 Temmuz Battlefield 2042 x Dead Space Ortak Etkinliği Başlıyor: Neler Sunacak? 04 Temmuz Horizon Dizisi İçin İşler Yolunda Değil: İptal Mi Edilecek? 04 Temmuz 2023 Yılında Steam'de Co-op Oyunların Sayısı Zirve Yaptı 04 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler