The Witness için Ücretli Anlaşma Yapılmadı

The Witness sizi sıradışı bir dünyaya çağırıyor
22.02.2013 10:38 Alkan Adakaner


     Braid'in yapımcıları tarafından hazırlanan The Witness'ın Playstation 4 sunumunda yer almasından sonra geliştirici firmanın para karşılığında Sony ile anlaşma imzaladığı yönünde söylentiler ortaya çıkmıştı. Bu söylentilere yalanlama geldi.
 
      Jonathan Blow'ın açıklamasına göre geliştirici ekibin küçük olmasından dolayı oyunu aynı anda diğer platforlara çıkarmak mümkün değilmiş. İleride dönemlerde iOS ve PC platformlarına da çıkacağı belirtilen oyunun Wii U ve Xbox 720 gibi platformlara da gelebileceği bizzat Jonathan Blow tarafından açıklandı.

    Buna rağmen Xbox 360 ve Playstation 3'ün sistem özellikleri düşük olduğundan The Witness'ın bu platformlara getirilmesi düşünülmüyormuş. Geliştirici firma daha güçlü platformlara yönelmek istediğinden bu karar alınmış.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witness Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Number None Inc. Dağıtıcısı: Number None Inc. Tür: Puzzle Çıkış Tarihi: 26 Ocak 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Üç Klasik Battlefield Oyunu Satıştan Kaldırılıyor 28 Dk önce Suicide Squad: Kill the Justice League'in 2. Sezon Yol Haritası Açıklandı 1 Saat önce Steam Yaz İndirimlerinde Alabileceğiniz 3 Dolar ve Altı Oyunlar 2 Saat önce The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz Watch Dogs Serisi Filme Dönüşüyor: Yapımına Başlandı 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler