Trine 2'de Türkçe Altyazı Desteği Bulunacak

Trine 2 tam anlamıyla bir görsel şölen sunuyor.
31.10.2011 21:06 Samet Konuksal


     Frozenbyte'in beğenilen serisi Trine'in ilk yapımını oynayanların bileceği üzere, Trine'in çıkışından uzunca bir süre sonra Türk hayranların katkısıyla birlikte oyuna Türkçe dil desteği eklenmişti. Trine 2'de bu özellik için ilk oyundaki gibi bir yıl beklememiz gerekmeyecek.
 
     Frozenbyte'in forumlarında açılan bir konuya yapımcı ekipten Lauri Hyvärinen, beklenen müjdeyi verdi. Kendisinin dediğine göre Trine 2'nin çıkış sürümünde Türkçe altyazı seçeneği de bulunacak. 

     Şu sıralar oyunu ön sipariş verenlerin katılabildiği bir beta sürecinde olan Trine 2'nin çıkış tarihi net olarak bilinmese de, Aralık ayı işaret ediliyor. Eğer betaya katılmak istiyorsanız oyuna Steam'den $14.99'lık bir fiyata ön sipariş verebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Trine 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Frozenbyte Dağıtıcısı: Atlus Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 7 Aralık 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Crew Motorfest'i Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynayabilirsiniz 1 Saat önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasında Eşleşmeler Belli OIdu! 3 Saat önce EA Sports FC 25'in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Sızdırıldı! 3 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvası Başladı! 4 Saat önce GeForce NOW kütüphanesine 22 Yeni Oyun Dahil Oluyor: Tam Liste 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler