Trine 2'nin Wii U Versiyonu En İyisi Olacak

06.06.2012 10:53 Tunahan Başol


     Dün gece gerçekleşen Nintendo'nun E3 konferansında, Wii U'ya özel olarak duyurulan Trine 2: Director's Cut, geliştiricisi Frozenbyte'ın söylediğine göre bu yılbaşı sezonunda çıkışını yapacak.
 
     Yapılan açıklamaya göre, oyunun Director's Cut versiyonu, tamamen geliştiricilerin vizyonuyla şekillenmiş bir yapım olacak. Bu, yeni bir parti modu olacak olan "Magic Mayhem" ve çeşitli geliştirmeler olacağı ile açıklanmış.
 
     Magic Mayhem modu, Wii U için özel olarak tasarlanacak ve oyunun çoklu oyuncu modunda daha zor bir atmosfer oluşturacak. Frozenbyte ayrıca, Trine 2'nin gelişmesi için, 5 yeni seviye ve karakterler için yeni yetenekler eklemek için çalışıyor. Bu genişleme Wii U'da da mevcut olacak.
 
     Dün gece yapılan sunumda Nintendo'nun çoklu oyunculu oyunlara ve parti tarzındaki yapımlara önem verdiğini hep beraber gördük. Trine 2: Director's Cut versiyonu da bu düşünceye paralel olarak çoklu oyuncu modunda ve parti tarzı oynanışta geliştirilecek gibi duruyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Trine 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Frozenbyte Dağıtıcısı: Atlus Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 7 Aralık 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Crew Motorfest'i Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynayabilirsiniz 1 Saat önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasında Eşleşmeler Belli OIdu! 3 Saat önce EA Sports FC 25'in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Sızdırıldı! 3 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvası Başladı! 4 Saat önce GeForce NOW kütüphanesine 22 Yeni Oyun Dahil Oluyor: Tam Liste 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler