UFC Undisputed 2010 Demo Ayrıntıları

07.04.2010 00:48 Alkan Adakaner


 
     Bundan sonra her yıl UFC oyunu çıkaracağını duyuran THQ, yüksek satış rakamlarına ulaşan oyunlarını iyi pazarlamak için demo çıkarmayı da ihmal etmiyor.
 
     THQ tarafından yapılan açıklamada UFC Undisputed 2010'un demosunun bazı ayrıntıları da açıklandı. Buna göre oyunun demosunda 4 dövüşçü yer alacak. Bu dövüşçülerin isimleri ise şöyle:
 
* Mauricio "Shogun" Rua
* Lyoto "The Dragon" Machida
* Rashad "Sugar" Evans
* Quinton "Rampage" Jackson
 
     Yayınlanacak demoda Exhibition Mode'un yanı sıra arkadaşlarınızla online'a ihtiyaç duymadan oynayabileceğiniz Tournament Mode da bulunuyor. Demo PSN ve Xbox Live'a gelecek, ama henüz çıkış tarihi ile ilgili bir açıklama yapılmadı. Muhtemelen oyun piyasaya çıkmadan 1 ay önce yayınlanacaktır.
 
kaynak
    

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
UFC 2010 Undisputed Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Yuke's Dağıtıcısı: THQ Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 25 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Artık Mobil Platformda Ücretsiz Oyun Dağıtacak 9 Dk önce Saber Interactive Büyük Bütçeli Avatar Oyunu Üzerinde Çalışıyor 9 Dk önce Star Wars Outlaws İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı: 100'den Fazla Düzeltme 10 Dk önce Sid Meier’s Civilization VII Resmi PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 16 Dk önce The First Berserker: Khazan'dan Dikkat Çekici Sinematik Fragman 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler