Uncharted Golden Abyss'ten 10 dk'lık Video

13.12.2011 12:53 Ersin Kılıç


     Nathan Drake, Playstation 3'ten sonra Sony'nin yeni nesil el konsolu PS Vita'yı da keşfetmeye geliyor. Vita için özel olarak hazırlanan Uncharted: Golden Abyss için 10 dakikayı aşan bir oynanış videosu yayınlandı.
 
     Japonya'da yayınlanan bir oyun programında Uncharted: Golden Abyss'nin yeni görüntülerine yer verilmiş. Her ne kadar oyunu oynayanları Japonca konuşuyor olsa da videoda yer verilen oyun içi sahneler sayesinde oyun hakkında birçok yeniliği görebiliyoruz.
 
     Şubat ayında çıkışını yapacak olan PS Vita'ya özel olarak geliştirilen oyunun bu yeni videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted: Golden Abyss Platformlar: VITA Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus'a Temmuz Ayında Gelecek Oyunlar Sızdırıldı! 10 Temmuz NBA 2K25'in Çıkış Tarihi ve Kapak Yıldızları Açıklandı 10 Temmuz 2K Henüz Duyurulmamış Bir Remake Projesi Üzerinde Çalışıyor 10 Temmuz Xbox Game Pass'e Zam Geliyor: İşte Yeni Türkiye Fiyatları 10 Temmuz Popüler Oyun Palword İçin Sony Devreye Girdi: Ortaklık Kuruldu 10 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler