VCT 2024: EMEA 2. Aşama Turnuvasında 2. Hafta Başlıyor!

25.06.2024 22:38 Hamit Can Sayılgan

 
     Riot Games'in VALORANT Champions Tour kapsamında Berlin'de düzenlediği VALORANT Champions Tour 2024 EMEA 2. Aşama turnuvasında 2. hafta bugün başlıyor! 
 
     VCT 2024: EMEA 2. Aşama 2. hafta 1. gününde KOI ile GIANTX karşı karşıya gelecek.
 
     2. gününde iki dişli rakip Team Heretics ile temsilcimiz FUT Esports ve Fnatic ile Team Vitality karşılaşacak. 3. gün temsilcimiz BBL Esports ile Team Liquid ve Natus Vincere ile GIANTX karışılaşacak. Temsilcimiz BBL Esports'un Playoff etabına yükselebilmesi için galibiyet alması şart. 4. gün KOI ile Gentle Mates ve Fnatic ile Karmine Corp karşılaşacak ve böylelikle hafta tamamlanacak.
 
     Bu hafta BBL kadar Fnatic için de kritik bir hafta olacak çünkü Fnatic, 2 karşılaşmaya çıkacak ve galibiyet oldukça önem teşkil ediyor.   

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Valorant Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: Tactical Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ubisoft Birden Fazla Assassin’s Creed Remake Projesi Geliştiriyor! 1 Saat önce Xbox Game Pass'e Temmuz Ayı İçerisinde 6 Oyun Ekleniyor 4 Saat önce Elden Ring Shadow of the Erdtree Üç Günde 5 Milyon Sattı! 5 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de Süper Hafta Heyecanı! 6 Saat önce Frostpunk 2 Ertelendi: İşte Yeni Çıkış Tarihi 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler