Vita vs 3DS (Görüntü Karşılaştırması)

26.12.2011 17:58 Levent Polater


    3DS ve Playstation Vita çoğu yönden karşılaştırılmaya devam ediyor. Donanımsal olarak 3DS'in birkaç kademe önünde olan Vita'nın pil ömründe de Nintendo'nun gözlüksüz 3D sağlayan el konsolunun önünde olduğunu görmüştük.
 
    Şimdi yeni yayınlanan bir videoda 3DS'e özel yapılan Resident Evil: Revelations'ın hangi konsolda daha iyi göründüğünü anlamaya çalışıyoruz. Bu yeni yayınlanan karşılaştırma videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 
    Bu videonun hemen altında ise pil ömrünün karşılaştırıldığı bir video bulunuyor. Sağ üstte kronometre çalışıyor ve 3DS, PSP ve PS Vita'nın pil ömrü ölçülüyor. İzliyoruz:

Not: Vita'da görülen Resident Evil: Revelations'un videosudur, oyun değil.

[DHVIDEO=3819] [DHVIDEO=3818]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil: Revelations Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Korku Çıkış Tarihi: 27 Ocak 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 2 29 Haziran Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 3 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 2 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 29 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler