Walking Dead'in Yeni Videosu Yayınlandı

20.03.2012 11:51 Ersin Kılıç


     Çizgi Roman serisinden uyarlanan televizyon dizisi ile çok daha popüler bir hale gelen Walking Dead'in bildiğiniz gibi bir de oyunu yapılıyor. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan ilk videosundan sonra bugün de oyun için yeni bir video daha yayınlandı.
 
     Dün ikinci sezon finalini yapan Walking Dead oyununun bu videosu, biraz da çizgi romana bağlı kalarak farklı bir sunum ile karşımıza çıkıyor. Fotoroman şeklinde ilerleyen ve farklı mekanlara yer verilen videonun son kısmında ise oynanış anlarına yer verildiğini görüyoruz. Bu kısımlar ise malesef tam olarak Hud ekranları ile bir oynanış değil. Sadece oyunun atmosferi bu son kısımda çok daha net anlaşılıyor.
 
     Burada bir markete sıkışmış olan bir grubun zombilerle olan mücadelesine tanıklık ediyoruz. Bu yeni videosu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Walking Dead: The Game Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Telltale Inc. Dağıtıcısı: Telltale Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 25 Nisan 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ubisoft Birden Fazla Assassin’s Creed Remake Projesi Geliştiriyor! 1 Saat önce Xbox Game Pass'e Temmuz Ayı İçerisinde 6 Oyun Ekleniyor 4 Saat önce Elden Ring Shadow of the Erdtree Üç Günde 5 Milyon Sattı! 5 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de Süper Hafta Heyecanı! 6 Saat önce Frostpunk 2 Ertelendi: İşte Yeni Çıkış Tarihi 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler