Xperia 1 Nisan'da Avrupa'da + Yeni Reklam Filmi

Parmaklara dikkat!
15.03.2011 10:15 Alkan Adakaner


     İngiltere'de 31 Mart'ta piyasaya sürülecek olan Xperia Play'in Avrupa'nın diğer bölgelerinden 1 Nisan'da satışa çıkacağı açıklandı. Henüz resmi fiyatı açıklanmayan cihaz, Play.com'a göre 499.99 Euro'dan satılacak.
 
      Bu arada Sony, Xperia Play için yeni bir reklam filmi de yayınladı. Bu reklamda gece barda eğlenen ve bir kız arkadaşıyla otel odasına giden gencin parmaklarını kaybetmesi anlatılıyor. Reklamda Xperia Play'in bağımlılık yaratabileceğine ve Android işletim sistemine vurgu yapılmış. 
 
      Cihazla birlikte Bruce Lee Dragon Warriors, Tetris, Star Battalion, Crash Bandicoot, FIFA 10 ve The Sims 3 gibi oyunların da ücretsiz olarak sunulacağı daha önce açıklanmıştı. Xperia Play hem oyun, hem de telefon isteyenler için iyi bir tercih olabilir. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xperia Play Platformlar: PSP Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 1 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Final Fantasy 16 Yapımcısı Oyunu Xbox'a Getirmek İstediklerini Açıkladı 24 Dk önce Gran Turismo 7 İçin Yeni Güncelleme 3 Yeni Aracı Ekliyor 1 Saat önce Until Dawn Remake'ten 3 Saatlik Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı 2 Saat önce GİST 2024 Fuarı Yerli Yapım Standında Neler Var? 3 Saat önce Krafton Yeni Oyunlarını G-Star 2024 Oyun Fuarında Duyuracak! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler