Yeni Alan Wake PC'lere de Gelecek mi?

19.02.2012 19:04 Samet Konuksal


     Alan Wake serisinin ilk oyunu geçtiğimiz günlerde Xbox 360 çıkışından çok uzun bir süre sonra PC'lere adım atmıştı. Peki serinin devam oyununda durum nasıl olacak?
 
     Çıktığı günden bu yana Steam'in en çok satanlar listesinde yer alan Alan Wake'in yapımcı ekibi Remedy, American Nightmare'in PC sürümü hakkında konuştu. Konuyla ilgili ekipten Oskari Hakkinen, "Herşeyi zaman gösterecek. Microsoft'la olan ilişkilerimiz iyi durumda ama bunun için uğraş vereceğiz." şeklinde bir açıklamada bulundu.
 
     Ek olarak Hakkinen, bu sürecin uzun sürebileceğinin uyarısını da yaptı. Umarız Alan Wake'in hikayesi PC'lerde yarım kalmaz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Alan Wake's American Nightmare Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Remedy Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Macera Oyunu Steam'de Bedava Oldu: Kalıcı Olarak Hesaba Ekleyin 05 Temmuz Satisfactory Tam Sürüme Kavuşuyor: İşte Çıkış Tarihi 05 Temmuz GTA 5'in Hikaye DLC'si GTA Online Sebebiyle İptal Edilmiş 05 Temmuz Capcom, Exoprimal'ın İçerik Desteğini Sona Erdirdi 05 Temmuz The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 05 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler