Yeni FF XIII-2 Bilgileri Haftaya Geliyor

04.08.2011 22:06 Levent Polater

 
     Square Enix'ten önümüzdeki Perşembe günü yani 11 Ağustos'ta Final Fantasy XIII-2 ile ilgili yeni bilgiler ve ekran görüntüleri geliyor.
 
     Final Fantasy XIII'ün devamı niteliğinde olan oyun için bu önemli duyuru yapılırken yeni bir ekran görüntüsü de meraklılarıyla paylaşıldı. Yeni görselde Serah'ı ve yeni kolyesini görüyoruz. Serah, kolyesinin yeni bir zincire sahip olduğunu söylüyor.
 
     PS3 ve Xbox 360 için 2012'nin ilk çeyreğine göz kırpan oyunun FF XIII'ün aldığı eleştiriler doğrultusunda geliştirildiği söyleniyor. Final Fantasy hayranlarının özlediği yapıya bürünüp bürünemeyeceği merak edilen Final Fantasy XIII-2 için yoğun bir tereddüt hakim.
 
 

 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XIII-2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 3 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Palworld'ün Oyuncu Sayısı Yeni Güncellemeyle Yüzde 700 Arttı! 6 Dk önce Tales Serisi: JRPG Dünyasının Efsanevi Yolculuğu 2 9 Dk önce Tales Serisi: JRPG Dünyasının Efsanevi Yolculuğu 1 Saat önce FPS Dünyasının Efsanesi: Medal of Honor Serisinin Bütün Oyunları 2 3 Saat önce League of Legends Türkiye Şampiyonluk Ligi 2024 Yaz Mevsimi'nde 4. Hafta Tamamlandı! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler