Yeni Queen Parçaları Rock Band 3 Yolunda

Freddy Mercury 1946 - 1991
04.12.2011 17:35 Levent Polater

 
   Efsanevi klasik rock grubu Queen'in 9 yeni parçası Rock Band 3'e ekleniyor. Harmonix, yeni şarkı paketi ile birlikte Queen'in en sevilen şarkılarını popüler müzik-ritim oyununa getirecek.
 
    “Queen Extravaganza Pack 02¨ adı verilen şarkı paketinde efsanenin en popüler parçaları yer alacak. Freddy Mercury vefat edeli 20 yıl geçse de Queen'in parçaları hâlâ yediden yetmişe herkesin hitap edecek güzellikte ilk günkü gibi dinlenebiliyor.

    Yeni şarkı paketindeki parçalar şöyle sıralanıyor:
 
-Seven Seas of Rhye
-Stone Cold Crazy
-I’m in Love With My Car
-You’re My Best Friend
-Long Away
-Bicycle Race
-Don’t Stop Me Now
-Radio Ga Ga
-The Show Must Go On

    Tüm bu parçalar PS3, Xbox 360 ve Wii için 6 Aralık'ta yayınlanacak. Şarkıları her biri 1.99 dolar hepsini aldığınız vakit 14.99 dolar ediyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rock Band 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Harmonix Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Müzik Çıkış Tarihi: 29 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı 04 Temmuz Dead Rising'in Orijinal Seslendirme Sanatçısı Remaster'da Yer Almıyor 04 Temmuz Battlefield 2042 x Dead Space Ortak Etkinliği Başlıyor: Neler Sunacak? 04 Temmuz Horizon Dizisi İçin İşler Yolunda Değil: İptal Mi Edilecek? 04 Temmuz 2023 Yılında Steam'de Co-op Oyunların Sayısı Zirve Yaptı 04 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler