Yeni Splatterhouse Ekran Görüntüleri

Namco Bandai , oyunu ilk geliştiren BottleRocket Entertaintment'ın performansından memnun kalmamış ve firmayla olan anlaşmasını sonlandırmıştı.
13.10.2009 20:06 İhsan Aktı

Namco'nun 1988 yılında piyasaya sürdüğü aynı isimli oyunun yeniden yapımı olarak duyurulan Splatterhouse için uzun süren bir sessizliğin ardından yeni ekran görüntüleri yayınlandı.

2010 yılının 3. çeyreğinde piyasada olacağı açıklanan oyunda üniversite öğrencisi Rick Taylor'ın kaçırılan kız arkadaşını kurtarmak adına giriştiği mücadele ele alınıyor.

Yaşanan olaylar esnasında Rick'in bulduğu gizemli bir maske (terör maskesi) sayesinde  iri cüsseli bir yıkım gücüne dönüştüğünü ve maskenin Rick'e bu tehlikeli  macerasında büyük yarar sağladığını  hatırlatmakta fayda var.

Namco Bandai America tarafından geliştirilen oyunun yayınlanan yeni ekran görüntülerine buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Splatterhouse Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action Çıkış Tarihi: 26 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Temmuz Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 2 Saat önce PlayStation Plus'ın Temmuz 2024 Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 6 Saat önce Warhammer 40,000: Space Marine 2'nin Açık Betası İptal Edildi 7 Saat önce Dead Rising Deluxe Remaster PC Sistem Gereksinimleri 9 Saat önce Resident Evil 9 Resmi Olarak Onaylandı: İşte Yeni Detaylar 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler