Yeni Starfield Modu Çok Sayıda Star Wars Gemisini Oyuna Ekliyor

17.06.2024 17:17 Mehmet Tandoğan

 
 
Bethesda tarafından biz oyun severlere sunulan açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Starfield için yeni modlar ortaya çıkmaya devam ediyor. Şimdi ise yepyeni bir paket oyunu Star Wars temasıyla harmanlıyor ve bu kapsamda birçok uzay gemisini oyuna dahil ediyor.
 
Star Wars hayranlarının dikkatini çekecek bir mod
 
 
 
CRAFTYxGAMER tarafından oluşturulan yeni mod, Akila ve New Atlantis'e çok sayıda Star Wars gemisini ve dekorasyona ekliyor. Basit bir mod olarak gözükse de birçok Star Wars hayranının bu paketi beğenebileceğini söyleyebiliriz. İlerleyen süreçte mod geliştiricisi yeni güncellemelerle beraber daha fazla dekorasyonu oyuna dahil etmeyi planlıyor.
 
Eğer bir Star Wars hayranıysanız yeni yayınlanan Star Wars modunu buradan indirebilir ve kolay bir şekilde kurabilirsiniz. Aynı zamanda haberimizin en altında mod içerisinden bazı ekran görüntülerine erişebilirsiniz. Bu ekran görüntüleri Star Wars gemilerini ve dekorasyonlarını bize sunuyor ve oyun içerisinde nasıl bir şekilde göründüğünü aktarıyor.
 
Ekran görüntüleri
 
 
 
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Stellar Blade'in Güncel Satış Sayısı Açıklandı 27 Dk önce Atari Oyunlarını Severler İçin Yeni Koleksiyon Paketi Duyuruldu 1 Saat önce Okul Yönetimi Simülasyon Oyunu Let's School Konsollar için 16 Temmuz'da Çıkıyor 2 Saat önce Bulmaca Platform Oyunu DROS, 12 Temmuz'da Switch için Piyasaya Çıkıyor 2 Saat önce Minds Beneath Us 31 Temmuz'da PC için Çıkış Yapıyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler