Yeni The Witcher 3 Modu İstediğiniz Karakteri Oluşturmanıza İzin Veriyor

09.07.2024 15:40 Mehmet Tandoğan

 
 
CD Projekt RED tarafından sunulan açık dünya aksiyon macera oyunu The Witcher 3 için ilgi çekici modlar ortaya çıkmaya devam ediyor. Şimdi ise oyuna dahil olan yepyeni bir paket, istediğiniz karakterleri oluşturmanıza olanak sağlıyor ve böylece hayalinizdeki bir karakteri oyunda kullanabiliyorsunuz.
 
The Witcher 3'te istediğiniz karakter olarak oynamak artık mümkün
 
 
 
Bildiğiniz üzere The Witcher 3 oyununda ana karakterimiz Geralt of Rivia olarak karşımıza çıkıyor ancak yer yer farklı karakterleri de oynayabiliyoruz. Fakat bu kısımlar oldukça kısıtlı ve sınırlı süreliğine geçerli oluyor. Oyun boyunca genellikle tek bir karakteri kontrol ediyoruz. Şimdi ise bu durum artık değişiyor. Yeni mod sayesinde istediğiniz gibi karakter özelleştirmesi yaparak kendi oluşturduğunuz karakteri oyuna dahil edebiliyor ve böylece oyun boyunca bu karakterle ilerleyebiliyorsunuz.
 
Custom Player Character adıyla karşımıza çıkan bu ücretsiz mod, Geralt karakterini bir kenara itiyor ve kullanıcılara istedikleri karakteri kullanma özgürlüğünü sunuyor. Mod içerisinde hem kadın hem de erkek karakterler oluşturabileceğiniz bir seçenek bulunuyor. Ayrıca mod kapsamında çeşitli animasyon düzenlemeleri de yapılmış.
 
Paylaşılan bu yeni mod, CD Projekt RED tarafından sunulan resmi modlama aracı REDkit ile geliştirilmiş durumda. Eğer mod ilginizi çektiyse buradan indirebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Elder Scrolls V: Skyrim İçin Yeni Mod Gemileri Ekliyor 10 Dk önce Warner Bros. Games, MultiVersus Geliştiricisini Satın Aldı 12 Saat önce Moonlighter Geliştiricisinin En Yeni Oyunu Cataclismo Çıktı 22 Temmuz VALORANT Champions 2024'te Gruplar ve İlk Karşılaşmalar Belli Oldu! 22 Temmuz Concord'un Açık Betasına Katılan Oyuncu Sayısı Bir Hayli Düşük 22 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler