Zaman Yolcuları E3'te Olabilir

13.06.2010 14:27 Ersin Kılıç


 
     Japonya'nın önde gelen firmalarından biri olan Level 5'in yeni oyunu Time Travelers, E3 fuarında kendisini gösterebilir.
 
     İlk olarak Famitsu dergisinde ortaya çıkan oyunun kesin adı da henüz Level 5 tarafından açıklanmış değil.Time Travelers ismi ile çıkışını yapabileceği söylenen oyun için sadece tek bir görsel yayınlanmıştı. Bu görselde yıkılmış olan bir şehri, büyük bir saat kulesinden izleyen bir kızı görmüştük. Ayrıca oyunun hangi konsola çıkacağı da henüz bilinmiyor. "Yepyeni bir donanıma gelecek" açıklaması ise akıllara Nintendo 3DS'i getirmişti.
 
     Belirsizliğini koruyan oyunun E3'te olabileceğini kuvvetlendiren iddialar ise oyunun yönetmeninin kendi Twitter hesabından yaptığı bir açıklama oldu. Time Travelers'ın yönetmeni Jiro Ishii, önümüzdeki hafta Los Angeles'ta olacağını belirtmiş. 
 
     Merakla bekliyoruz....
 
Kaynak
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo DSi Platformlar: DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 5 Nisan 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
FPS Dünyasının Efsanesi: Medal of Honor Serisinin Bütün Oyunları 2 2 Saat önce League of Legends Türkiye Şampiyonluk Ligi 2024 Yaz Mevsimi'nde 4. Hafta Tamamlandı! 2 Saat önce FPS Dünyasının Efsanesi: Medal of Honor Serisinin Bütün Oyunları 2 Saat önce VCT 2024: EMEA 2. Aşama Turnuvasında 2. Hafta Karşılaşmaları Tamamlandı! 3 Saat önce Nexon'un Geliştirdiği Oynaması Ücretsiz The First Descendant Çıktı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler