İlk Forza Horizon Satıştan Kaldırılacak

26.09.2016 09:53 Gazali Çetinkaya

 
    Microsoft, resmi sitesinde paylaştığı haftalık Forza Motorsport haberlerinde 2012 yılında çıkış yapmış olan Forza Horizon'ın ve tüm DLC'lerinin ömrünün tamamlandığını yani satıştan kalkacağını duyurdu.
 
   Eylül ayı içerisinde de Xbox Gold oyunu olarak ücretsiz bir şekilde sunulan Forza Horizon, oyuna ve DLC'lere sahip olanlar için oynanabilir olmaya devam edecek. 20 Ekim'de satıştan kaldırılması planlanan oyunu belirtilen tarihten önce alırsanız da oynamaya devam edebileceksiniz. 
 

 
   Microsoft'un yeni Forza Horizon oyunu Forza Horizon 3 ise 27 Eylül Eylül tarihinde tüm Xbox One ve Windows 10 kullanıcıları için satışa sunulacak. Oyunun demosuna şu an Xbox One üzerinden ulaşabilirsiniz. PC için demonun oyun çıktıktan sonra gelmesi bekleniyor.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Forza Horizon Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Playground Games Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 26 Ekim 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 2 29 Haziran Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 3 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 2 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 29 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler