Çıkışından 8 Ay Sonra Borderlands: THC için Koleksiyoncu Sürümü Duyuruldu

11.11.2015 18:38 Tunahan Başol

     2K Games, çıkışının üzerinden neredeyse 8 ay geçen Borderlands: The Handsome Collection için yeni bir koleksiyoncu sürümü duyurdu.

 
      Oyunun orijinal koleksiyoncu sürümüne oldukça benzer bir içeriğe sahip olan The Gentleman Claptrap in a Box Edition sürümünde bu sefer oldukça şık görünen bir uzaktan kumandalı Claptrap, tüm vault hunter'ların fotoğraflarının bulunduğu 12 kart ve metal kapaklı kutunun içerisinde Borderlands: The Handsome Collection yer almakta.
 
     270£ fiyat etiketiyle 27 Kasım'da çıkacak olan paket, ilk koleksiyoncu sürümünü kaçıranlar için iyi bir fırsat olabilir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Borderlands: The Handsome Collection Platformlar: PS4 XBOX ONE Geliştirici: Gearbox Software Dağıtıcısı: 2K Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 27 Mart 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
eFootball Yeni Sezonu Bomba Gibi Başlıyor! 15 Dk önce Steam'in Uzun Süredir Beklenen Aileler Özelliği Kullanıma Sunuldu 12 Eylül Assassin’s Creed Shadows İçin Yeni Fragman Yayınlandı 12 Eylül Dead Island 2 İçin Gelecek Neighborhood Watch Güncelleme Detayları 12 Eylül Achilles: Survivor Duyuruldu: İşte İlk Fragman 12 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler