DK: Country Returns'ten Açılış Videosu

29.10.2010 22:22 Alkan Adakaner


 
    3 Aralık'ta Avrupa'da piyasaya çıkacak olan Donkey Kong Country Returns için Nintendocular şimdiden heyecanlanmaya başladı. Oyunun tanıtım videoları geldikçe heyecan da artıyor.
 
    Donkey Kong'un macerasının nasıl başladığına da değinen oyunun yeni videosunda eğlenceli oynanış sahneleri ve en önemlisi de bir boss savaşına tanık oluyoruz.
 
    Son olarak Metroid Prime serisine müthiş müzikler yapan Kenji Yamamoto'nun bestelediği müzikler de yeni Donkey Kong oyununun en güzel yönlerinden birisi olacak gibi görünüyor. Oyunun yeni videosunu buradan izleyebilirsiniz. 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Donkey Kong Country Returns Platformlar: Wii 3DS Geliştirici: Retro Studios Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Platform Çıkış Tarihi: 3 Aralık 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ballad of Antara'dan Dikkat Çekici Oynanış Videosu 31 Dk önce Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler