DOOM Eternal ‘DOOM Slayer'ınızı Kişiselleştirin’ Fragmanı

10.03.2020 17:34 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Bethesda Softworks ve geliştirici id Software, DOOM Eternal için ‘DOOM Slayer'ınızı Kişiselleştirin’ başlıklı kısa bir fragman yayınladı.

DOOM Eternal'da oyuncular oyunu oynayarak çeşitli skin'lerin, animasyonların ve podyumların kilidini açabilecek ve bu içerikleri oyunun hikaye modunda ve 2'ye 1 çok oyunculu Battlemod'unda kullanabilecek. Battlemod'da oynanabilir iblisler de kişiselleştirilebilecek.
 
Doom Eternal 20 Mart'ta PlayStation 4, Xbox One, PC ve Stadia için çıkacak. Switch versiyonu daha sonraki bir tarihte çıkacak. Tüm ön siparişler DOOM 64'ün dijital sürümünü içeriyor ve Doom Eternal ile aynı gün ulaşılabilir olacak.

Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Doom: Eternal Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: ID Software Dağıtıcısı: Bethesda Softworks Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Electronic Arts Yeni Skate Oyunu İçin Tarih Verdi: İşte Yeni Detaylar 17 Eylül Darksiders II: Deathinitive Edition PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 17 Eylül Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Eylül EA FC 25'te Yer Alacak Şarkıların Listesi Açıklandı: Türk Sanatçı da Var! 17 Eylül Batman: Arkham Knight İçin Deadpool & Wolverine Modu Yayınlandı 17 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler