Hugh Jackman, X-Men'in 20. Yılı İçin İlk Filmin Kamera Arkasından Bir Video Paylaştı

15.07.2020 10:39 Özgür Eroğlu

 
Bildiğiniz gibi Marvel karakterlerinin hakları bir zamanlar farklı şirketlerdeydi. Özellikle X-Men ve Fantastic Four'un hakları Fox'taydı ve Disney'den çok daha önce 2000 yılında kendi evrenini yaratmaya başlamıştı Fox.
 
Bu evrenin ilk filmi de bundan tam 20 yıl önce yayınlanan X-Men'di. Hem ilk film için hem de genel evren için en sevilen karakter ve oyuncu her zaman Hugh Jackman - Wolverine olmuştu. Hugh Jackman da ilk filmin 20. yıl kutlaması şerefine şahsi Instagram hesabından bir video paylaştı.
 
Videoda Hugh Jackman'ın oynadığı Wolverine'in, gerçek Wolverine kostümü giyen bir figürle ufak kavgasını görüyoruz. Hugh Jackman'ın ne kadar genç olduğunu görmek biraz can sıkıyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Marvel Dağıtıcısı: Marvel Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Electronic Arts Yeni Skate Oyunu İçin Tarih Verdi: İşte Yeni Detaylar 17 Eylül Darksiders II: Deathinitive Edition PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 17 Eylül Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Eylül EA FC 25'te Yer Alacak Şarkıların Listesi Açıklandı: Türk Sanatçı da Var! 17 Eylül Batman: Arkham Knight İçin Deadpool & Wolverine Modu Yayınlandı 17 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler