PoP: The Sands of Time Remake Stüdyosunda 33 Kişi İşten Çıkarıldı

30.06.2024 20:35 Mehmet Tandoğan

 
 
Prince of Persia: Sands of Time remake stüdyosu için şu anda olumsuz bir gelişme yaşanıyor. Ubisoft Toronto ekibi, açıklanan detaylara göre 33 geliştiriciyi işten çıkarıyor ve bu stüdyo şu anda Prince of Persia: The Sands of Time remake projesine destek veren stüdyolar arasında yer alıyor.
 
Toronto ekibi önemli serilerin arkasındaki stüdyo
 
 
 
Prince of Persia: The Sands of Time remake ikinci kez baştan başlatılan bir proje olarak karşımıza çıkıyor. Sancılı geçen geliştirme süreci sonrası işten çıkarmalar hayranları ve bekleyenleri üzüyor.
 
PC Gamer tarafından yayınlanan yeni bir habere göre Ubisoft Toronto ekibi, yeniden yapılanma sebebiyle küçülmeye gidiyor. Bu ekip Far Cry 5, Far Cry 6, Watch Dogs Legion ve çıkacak olan Splinter Cell yeniden yapımının arkasındaki stüdyo olarak biliniyor.
 
PoP: The Sands of Time remake ilk olarak Eylül 2020'de duyuruldu. Yeniden yapım, iki buçuk yıldır Hindistan stüdyoları Ubisoft Pune ve Ubisoft Mumbai'de geliştiriliyordu ve Ocak 2021'de piyasaya sürülmesi planlanıyordu. Ancak oyunun tanıtım fragmanına gelen olumsuz tepkiler üzerine birkaç kez ertelendi ve geçtiğimiz yıl 2003 yapımı orijinal Sands of Time'ı yapan Ubisoft Montreal'in geliştirmeyi devraldığı duyuruldu.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Temmuz Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 02 Temmuz PlayStation Plus'ın Temmuz 2024 Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 02 Temmuz Warhammer 40,000: Space Marine 2'nin Açık Betası İptal Edildi 02 Temmuz Dead Rising Deluxe Remaster PC Sistem Gereksinimleri 02 Temmuz Resident Evil 9 Resmi Olarak Onaylandı: İşte Yeni Detaylar 02 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler