Taktiksel RPG Flint: Treasure of Oblivion 24 Ekim'de Çıkıyor

21.08.2024 17:47 Umut Tandoğan

 
 
Yayıncı Microids ve geliştirici Savage Level, taktiksel RPG Flint: Treasure of Oblivion'ın 24 Ekim'de PlayStation 5, Xbox Series ve PC için Steam, Epic Games Store ve GOG üzerinden çıkış yapacağını duyurdu.
 
Oyun açıklaması ise şu şekilde: 
 
Kaptan Flint, arkadaşı Billy Bones ve mürettebatının yardımlarıyla gizemli bir hazineyi bulmak için yelken açıyor. Bilinmeyenin çağrısı onu heyecanlandırırsa bu maceranın onu özgür kılacağından henüz şüphe duymuyor.
 
Flint: Treasure of Oblivion’ın fantastik atmosferinde korsanlık dünyasına adımınızı atın. Çizgi roman tarzı hikâye anlatımı ve taktiksel sıra tabanlı savaşlar sayesinde kendinizi zengin, detaylı ve heyecan verici bir evrenin içinde bulun.
 
-İyi hazırlık yapmak çok önemlidir: Benzersiz becerilere sahip mürettebatınızı seçin, yeni beceriler edinin ve zarlarınızı geliştirin. Taktiksel aşamalar sırasında becerileri ve nitelikleri tetiklemek için kartlar kullanın ve zar atarak dövüşü etkileyin.
 
-Çizgi roman tarzındaki görsellerle (konuşma baloncukları, yansıma ifadeler, çizgi roman bantları) benzersiz bir hikâye deneyiminin keyfine varın.
 
-Fransız şehri Saint-Malo’dan Orta Amerika’nın egzotik diyarlarına kadar harika bir dünyayı keşfedin. Unreal Engine 5’in gücünü kullanarak çeşitli ortamları (şehirler, kamplar, ormanlar, mağaralar...) ziyaret edin
 
-Oyunda tarihî ögeler (dil, kostümler, silahlar) birleştirilerek korsan dünyası aslına sadık bir şekilde yeniden yaratılmıştır. Bu da oyun deneyimini daha da sürükleyici bir hâle getirmektedir.
 
Oyunun hikaye videosu 
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Steam'in Uzun Süredir Beklenen Aileler Özelliği Kullanıma Sunuldu 12 Eylül Assassin’s Creed Shadows İçin Yeni Fragman Yayınlandı 12 Eylül Dead Island 2 İçin Gelecek Neighborhood Watch Güncelleme Detayları 12 Eylül Achilles: Survivor Duyuruldu: İşte İlk Fragman 12 Eylül PlayStation Plus'a Eylül Ayında Eklenecek Oyunlar Açıklandı 12 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler