Ubisoft, AC: Syndicate'in Unity'den Daha İyi Optimize Edileceğinin Sözünü Verdi

20.06.2015 02:44 Hakan Bozdemir

 
     Assassin's Creed serisinin yeni oyunu Assassin's Creed Syndicate'in PC'ye konsollardan sonra geleceğini hepimiz biliyoruz. Daha fazla zaman ile PC'ye daha optimize bir oyun getirmek isteyen Ubisoft, Assassin's Creed Syndicate için ciddi anlamda büyük bir çaba gösterdiğini söylüyor.
 
     Hatta bu durum Ubisoft tarafından "Assassin's Creed Syndicate PC'de parlayacak" ile dile getiriliyor. Bakalım Ubisoft dediği gibi yeni oyunu PC'de güzel bir şekilde sunabilecek mi?
 
     23 Ekim'de PlayStation 4 ve Xbox One'a çıkacak olan Assassin's Creed Syndicate, 2015'in son çeyreğinde PC için piyasaya sürülecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed: Syndicate Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 19 Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 41 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ballad of Antara'dan Dikkat Çekici Oynanış Videosu 1 Saat önce Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler