Capcom, Dark Void Zero'nun Satışlarından Memnun

02.03.2010 02:30 Alkan Adakaner


      
 
     19 Şubat'ta 5 dolardan satışa çıkan Dark Void Zero'nun satışları Capcom'a göre oldukça iyi gidiyor.
 
     Other Ocean Interactive tarafından geliştirilen PC, Nintendo DS ve iPhone için piyasaya çıkan 2 boyutlu 8-bit görünümlü Dark Void Zero'nun satışları Capcom'dan Christian Svensson'ı oldukça memnun etmiş.
 
     Svensson, Dark Void Zero'nun satışlarından memnun olmasının yanı sıra firmanın yeni bir indirilebilir oyun üzerinde çalıştığını da sözlerine ekledi ve her ne kadar yeni oyun hakkında konuşamayacak olsa da "çok heyecanlandırıcı bir oyunun yapım aşamasında" olduğunu söyledi.
 
     Batılı firmalara yaptırdığı Bionic Commando ve Dark Void'den beklediğini alamayan firma anlaşılan 2 boyutlu indirilebilir oyunlarından oldukça memnun.
 
kaynak
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dark Void Zero Platformlar: DS PC Mobil Geliştirici: Other Ocean Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 12 Nisan 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Subnautica 2, 4 Milyon'dan Fazla Kopya Sattı 21 Mayıs Subnautica 2, Erken Erişime Çıktı ve Steam Satışlarında Zirveye Yerleşti 14 Mayıs eFootball™ Championship 2026 Dünya Finalleri, Tayland'ın Bangkok Şehrinde Düzenlenecek 14 Mayıs Subnautica 2, Erken Erişim Sürümüyle 14 Mayıs'ta Steam'de! 30 Nisan eFootball™ NARUTO SHIPPUDEN İşbirliği Başlıyor! 30 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler