Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven Demosu Konsollar ve PC için Yayınlandı

19.09.2024 15:12 Umut Tandoğan

 
 
Square Enix, Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven için bir demo'nun artık PlayStation 5, PlayStation 4, Switch ve PC için Steam üzerinden erişilebilir olduğunu duyurdu. Ek olarak kayıtlı veriler, tam oyun piyasaya sürüldüğünde aktarılabilecek.
 
Demoda oyuncular İmparator Leon'un yerine geçiyor ve ikinci oğlu Prens Gerard ile birlikte, nesiller boyunca sürecek epik bir yolculuğa çıkıyor; Leon, Gerard ve sonraki imparatorlar, bir zamanlar saygı duyulan ancak bilinmeyen nedenlerle dünyadan intikam almaya çalışan Yedi Kahraman'la mücadele ediyor.
 
Demo, Yedi Kahraman'dan biri olan Kzinssie ile yapılan bir savaşla sona eriyor ve nesiller arası hikayenin ortaya çıkması için sahneyi hazırlıyor. Demodaki kayıtlı veriler tam oyuna aktarılabildiğinden, oyuncular oyunun 24 Ekim'deki lansmanında maceralarına sorunsuz bir şekilde devam edebilirler.
 
SaGa serisinin beşinci oyunu Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven olarak geri dönüyor. Orijinal 1993 RPG'sinin tam 3D yeniden yapımı. Hem yeni oyunculara hem de uzun süredir hayran olanlara uygun, klasik ve yeni SaGa serisinin özelliklerini, tam Japonca ve İngilizce seslendirmeleri, yeniden düzenlenmiş besteleri ve çok daha fazlasını vurgulayan heyecan verici bir maceraya atılın!
 
Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven'ın 24 Ekim'de PlayStation 5, PlayStation 4, Switch ve PC için Steam üzerinden çıkması bekleniyor. 
 
Tanıtım Videosu 
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, 30. Yıl Dönümüne Özel PlayStation 5 ve Pro Konsollarını Duyurdu 19 Eylül Nintendo ve Pokemon Şirketi Palworld'e Telif Hakkı Davası Açtı 19 Eylül Switch 2'ye Ait Olduğu Bildirilen Görseller Sızdırıldı! 19 Eylül Eternal Fire, ESL Pro Lig Sezon 20'de Çeyrek Finale Yükseldi! 19 Eylül Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 19 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler