5 Yeni Dead Island Ekran Görüntüsü

Tropik bir adadayız ve etrafımızda zombiler...
16.05.2011 20:31 Feyyaz Ustaer


    Polonya menşeli oyun firması Techland tarafından geliştirilmekte olan hayatta kalma tabanlı FPS oyunu Dead Island'ın 5 yeni ekran görüntüsü yayınlandı.
 
    Grafikler gerçekten etkileyici görünüyor. Tropik bir adada geçecek olan ve zombiler ile savaşacağımız oyunun tropik ada portresini çok güzel bir şekilde bizlere yansıtacağını bu ekran görüntülerini gördükten sonra rahatlıkla söyleyebiliriz. Sanıyorum ki, direkt olarak ortamı yeşilliğe boğmadan, betonarme yapıları da fazla abartmadan çok güzel bir dünya yaratacaklar.
 
    Ancak şöyle bir durum var, nedendir bilinmez her zombi oyunu birbirine o kadar çok benziyor ki; tropik ada ve sandbox tarzı ile farklılık konusunda işi kotarabilecekleri konusunda endişeliyiz. Her neyse, görüntülere aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
    Bu arada oyunun çıkış tarihi 1 Ağustos 2011 olarak belirlenmiş. Bildiğiniz üzere oyun PC, Playstation 3 ve Xbox 360 platformları için piyasaya sürülecek.

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Island Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Tech Land Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pacific Drive İçin Drive Your Way Güncellemesi Yayınlandı 16 Eylül Dead Rising Deluxe Remaster İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 16 Eylül Starfield DLC'si Shattered Space Neler Sunuyor? İşte Yeni Video 16 Eylül Alan Wake 2 PS5 Pro Konsolunda Hangi Özelliklere Sahip Olacak? 16 Eylül Oyunlara NPC Kamera Bakış Açısı Gelmeli Mi? İşte Konsept Video 16 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler