"60$'dan Daha Pahalıya Oyun Görürseniz Şaşırmayın"

13.01.2014 19:06 Samet Konuksal


    Oyunların fiyatlarının yeni nesil konsolların çıkışıyla birlikte yükseleceği düşünülüyordu. Fakat Xbox One ve PS4 çıktı, fiyatlarda çok fazla değişiklik göremedik. Oculus Rift CEO'sunun düşüncelerine göre tahmin edilen değişiklik, sanal gerçekçilik cihazlarının çıkışıyla birlikte yaşanacak. 
 
    Yaptığı açıklamalarda Brendan Iribe, "60 dolardan daha pahalıya oyunları görünce şaşırmayın." sözünü söyledi. Iribe, "Bu yapımcıya bağlı bir şey. Kimi yapımcı Oculus Rift gibi cihazlarla basit bir deneyim sunmak ister, kimiyse çok daha farklı ve büyük şeyler yapmak ister. Bu bahsettiğim büyük deneyimlerin bazılarını ben yaşadım. Şahsen o oyunların 60 dolardan daha pahalıya satıldığını görsem şaşırmam." açıklamalarını yaptı.
 
  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oculus Rift Platformlar: PC Geliştirici: Oculus Dağıtıcısı: Oculus Tür: Aksesuar Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 28 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler