Ağustos ayının PlayStation Plus Essential Oyunları Sızıdırldı

27.07.2022 14:20 Mehmet Tandoğan

 
 
Eylül 2021'den bu yana neredeyse her ay PS Plus oyunlarını doğru bir şekilde sızdıran Dealabs kullanıcısı billbil-kun, Ağustos ayında hizmete gelecek olan yeni oyunların listesini açıkladı. Sızdırılan oyunlar arasında Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2, Little Nightmares ve Yakuza: Like a Dragon yer alıyor. PlayStation Plus Essential, oyuncuların her ay birkaç ücretsiz oyuna erişebildiği PS Plus abonelik hizmetinin bir parçası.
 
Billbil-kun'a göre yeni oyunlar 2 Ağustos ile 6 Eylül arasında oynanabilecek:
 
- Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 (PS5 / PS4)
- Yakuza: Like a Dragon (PS5 / PS4)
- Little Nightmares (PS4) 
 
Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2, eleştirmenlerden olumlu eleştiriler aldı ve ilk iki haftasında bir milyon kopya satarak serinin en hızlı satan oyunu oldu.
 
Öte yandan Temmuz ayının oyunları arasında Crash Bandicoot 4, The Dark Pictures: Man of Medan ve Arcadegeddon yer alıyor. Kullanıcılar 2 Ağustos'a kadar bu oyunlara erişebilir.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation Plus Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Interactive Entertainment Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Servis Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Macera Oyunu Steam'de Bedava Oldu: Kalıcı Olarak Hesaba Ekleyin 05 Temmuz Satisfactory Tam Sürüme Kavuşuyor: İşte Çıkış Tarihi 05 Temmuz GTA 5'in Hikaye DLC'si GTA Online Sebebiyle İptal Edilmiş 05 Temmuz Capcom, Exoprimal'ın İçerik Desteğini Sona Erdirdi 05 Temmuz The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 05 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler