Aksiyon Macera Oyunu MIGHTREYA PC için Duyuruldu

26.07.2024 13:36 Umut Tandoğan

 
 
Assault Spy geliştiricisi Wazen, Steam üzerinden PC'ye gelecek anime esintili kahraman aksiyon macera oyunu MIGHTREYA'yı duyurdu. Ancak şuan için bir çıkış tarihi duyurulmadı. Oyun, Japonca seslendirmeler ve İngilizce ve Japonca altyazılar içerecek.
 
Oyun açıklaması ise şu şekilde:

Okul kızı süper kahraman Reya ve menajeri Nio'ya, Kahraman İçerik Oluşturucuları olarak çıktıkları yolculukta katılın ve her gün öte bir boyuttan ortaya çıkan korkunç varlıklarla savaşın. Anime esintili, yürek hoplatan kahraman aksiyonu sizi bekliyor!
 
-Herkesin ustalaşabileceği sezgisel kontrollerle heyecan verici hava süper kahraman savaşlarına hazır olun. Hedeflere zahmetsizce kilitlenmek için kamerayı kullanın, ardından bir düğmeye basarak bir saldırı selini serbest bırakın. Heyecan verici hızlarda savaşa dalın, yıldırım hızında vuruşlar yapın ve komboları zahmetsizce zincirleyin. 
 
-Düşmanlarınızı yok etmek için 3 ikonik silahtan ve 30'dan fazla benzersiz eylem ve saldırıdan yararlanın, benzersiz kombolar ve ağızları açık bırakan bitirici vuruşlar yapın.
 
-Küçük yaratıklardan devasa canavarlara kadar beklenmedik dünya dışı tehditlere karşı mücadeleyi deneyimleyin . Gücünüzü serbest bırakın ve onları anime tarzı hesaplaşmalarda zeminlere ve duvarlara çarpın!
 
Tanıtım videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Street Fighter 6 Satışları Dört Milyona Ulaştı 2 Saat önce Silent Hill 2 Remake'in İlk 90 Dakika Oynanış İçeriği Ortaya Çıktı 5 Saat önce Earth Defense Force 6'nın Güncel Satış Sayısı Belli Oldu 6 Saat önce Looney Tunes: Wacky World of Sports Çıkış Tarihi Belli Oldu 7 Saat önce Warner Bros: Hogwarts Legacy'nin Devamı Önceliğimiz 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler