Aliens: Colonial Marines Wii U Bir Port Değil

Alien'larla yine başımız dertte
11.04.2012 08:54 Alkan Adakaner


      Aliens: Colonial Marines bildiğiniz gibi PC, Xbox 360 ve Playstation 3 için piyasaya çıkacak. Tabi bunun yanında oyunun Wii U sürümü de geliştiriliyor, ama bu sürüme ait çok fazla bilgimiz yok. Yine de şurası kesinleşti oyunun Wii U sürümü bir port (uyarlama) olmayacak.
 
     Oyunun geliştiricisi Gearbox Software'den Chris Faylor  ve yayıncısı SEGA'dan Matt Powers'ın açıklamasına göre oyunun Wii U sürümü bir port olmayacak, hatta bu kelimeyi sözlüğümüzden silebilirmişiz.
 
      Wii U'nun sistem özellikleri şu an için belirsizliğini koruyor. Konsol şimdiki nesile yakın güce mi sahip, yoksa çok daha güçlü mü bilemiyoruz, ama oyunun Wii U sürümünün basit bir uyarlama olmaması sevindirici. Yenilikçi kontrolcünün yanı sıra daha kaliteli görseller Wii U sahiplerini çok mutlu edecektir.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Aliens: Colonial Marines Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Gearbox Software Dağıtıcısı: SEGA Europe Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler