Animal Crossing: New Horizons Japonya'daki İlk Üç Gününde 1.88 Milyon Kopya Sattı

25.03.2020 09:11 Gazali Çetinkaya

 
Famitsu'nun verilerine göre, Animal Crossing: New Horizons Japonya'da çıktığı ilk üç gün içinde 1,880,626 adet kopya satmayı başardı. Buna fiziksel oyun kopyaları, indirme kartları ve Animal Crossing: New Horizons Switch paketleri dahil. Dijital satışlar dahil değil.
 
Bu miktar, Animal Crossing: New Horizons'ı Japonya'da şimdiye kadar açılış haftasında en çok satan Switch oyunu yapıyor. Bundan önce rekor 1.36 milyon kopya ile Pokemon Sword and Pokemon Shield'a aitti.
 
Animal Crossing: New Horizons'ın çıkışıyla konsol satışları da arttı. Standart ve Lite Switch modeli toplamda 16 - 22 Mart tarihleri arasında Japonya'da 392,576 adet sattı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Animal Crossing: New Horizons Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 20 Mart 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, 30. Yıl Dönümüne Özel PlayStation 5 ve Pro Konsollarını Duyurdu 19 Eylül Nintendo ve Pokemon Şirketi Palworld'e Telif Hakkı Davası Açtı 19 Eylül Switch 2'ye Ait Olduğu Bildirilen Görseller Sızdırıldı! 19 Eylül Eternal Fire, ESL Pro Lig Sezon 20'de Çeyrek Finale Yükseldi! 19 Eylül Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 19 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler