Atlas Fallen İçin New Game Plus Modu Geliyor

27.07.2024 21:35 Mehmet Tandoğan

 
 
Deck 13 tarafından biz oyun severlere sunulan aksiyon rol yapma oyunu Atlas Fallen için yepyeni bir güncelleme geliyor. Birkaç hafta içerisinde oyuna dahil edilecek yeni güncelleme Reign of Sand olarak adlandırılıyor ve oyunun baş sistem yaratıcısı Erwin van Hoof, New Game Plus moduna dair detaylar paylaşıyor.
 
Atlas Fallen için yeni düşmanlar, alan ve daha fazlası geliyor
 
 
 
Açıklanan detaylara göre diğer oyunlarda olduğu gibi New Game Plus modunda paranız, ekipmanınız ve ilerlemeniz doğrudan aktarılıyor. Bunun yanı sıra aynı zorlukta oynamaya devam edebiliyorsunuz. Kolay modda hareket eden her şeyi parçalayabiliyor veya daha zorlu düşmanlarla yüzleşmek için Nightmare zorluğunu seçebiliyorsunuz.
 
Oyuncular diğer taraftan New Game Plus modu içerisinde yeni zırh setlerini ve benzersiz Essence Stones'un kilidini açabiliyor ve güçlerini daha da artırmak için farklı mekanikler kullanabiliyor. Dolayısıyla bu mod ile beraber yeni eklentiler, güçler ve çok daha fazlasına sahip olabiliyorsunuz.
 
Açıklanan detaylara göre Atlas Fallen’ın Reign of Sand güncellemesi 10 Ağustos tarihinde Xbox Series X/S, PS5 ve PC için yayınlanmaya hazırlanıyor. Güncelleme ile beraber New Game Plus'ın yanı sıra yeni bir alan, düşmanlar, silahlar, görevler ve daha fazlası sizleri bekliyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
LCK Yaz Mevsimi 2024 Finalinin Adı Belli Oldu! 8 Saat önce Street Fighter 6 Satışları Dört Milyona Ulaştı 07 Eylül Silent Hill 2 Remake'in İlk 90 Dakika Oynanış İçeriği Ortaya Çıktı 07 Eylül Earth Defense Force 6'nın Güncel Satış Sayısı Belli Oldu 07 Eylül Looney Tunes: Wacky World of Sports Çıkış Tarihi Belli Oldu 07 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler