Bloodborne'da Zoru Sevenlere Özel Bir Savaşçı Sınıf: "Waste of Skin"

Bloodborne'un çoğu oyunun aksine sizi kahraman yapıp mutlu etme gibi bir amacı yok
15.02.2015 22:49 Alkan Adakaner


     Souls serisinin ustası mısınız? Bloodborne'un kolay olacağını mı düşünüyorsunuz? Aslında From Software ve Hidetaka Miyazaki'yi yakından takip edenler Bloodborne'un kolay olmayacağını biliyorlardır. Yine de "en zoru" istiyorum diyorsanız sizin için özel bir sınıf olacak.
 
    "Waste of Skin" adlı bu sınıfın Souls Level'ı sadece 4ve Blood Echoes seviyesi (enerji) ise sadece 10 görünüyor. Diğer sınıfların Blood Echoes seviyesinin 300-400 civarında olduğunu belirtelim. Yani üfleseler ölecek durumdasınız.
 
     Waste of Skin'in Japonca versiyonda "Doğmamış Olması Gerekirdi" (bakalım Türkçe'si ne olacak; çünkü Bloodborne Türkçe olarak piyasaya çıkacak)  gibi ilginç bir isme sahip olduğunu da belirtelim.
 
    Yani ben ustayım diyorsanız "Waste of Skin" sınıfının tam size göre olacağını söyleyebilirim. İşte bu sınıfa ait istatistikler:
 
Waste of Skin
Level – 4
Blood Echoes – 10
Vitality – 10
Endurance – 9
Strength – 10
Skill – 9
Bloodtinge – 7
Arcane – 9    
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bloodborne Platformlar: PS4 Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 25 Mart 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler