Call of Duty: Black Ops 6 Multiplayer Beta Erken Erişimi Yayınlandı

31.08.2024 13:31 Mehmet Tandoğan

 
 
Activision tarafından biz oyun severlere sunulacak olan Call of Duty serisinin en yeni oyunu Call of Duty: Black Ops 6’nın çok oyunculu betasının erken erişimi artık mevcut. Bu sürüme oyunu ön sipariş verenler ve Game Pass Ultimate ile PC Game Pass aboneleri erişebiliyor.
 
Black Ops 6 yepyeni mekaniklerle karşımıza çıkıyor
 
 
 
Yepyeni mekaniklerle ve özelliklerle karşımıza çıkacak olan Call of Duty: Black Ops 6’da bildiğiniz üzere Omnimovement yani çok yönlü hareketlilik mekaniği yer alıyor. Bununla beraber karakterinizle yerlerde sürünebiliyor, istediğiniz gibi nişan alabiliyor ve düşmanlara karşı daha farklı şekilde hamleler gerçekleştirebiliyorsunuz. İçerik açısından geliştirici ekip en dolu betanın bu olduğunu belirtiyor.
 
Erkenden erişim sağlayan beta ile oyuncular temel eğitime geçiş yapabiliyor, 4 temel haritaya adım atabiliyor, ölüm maçı, Hardpoint ve çok daha fazla içerikle oyundan 6 farklı moda geçiş yapabiliyor. 4 Eylül'e kadar sürecek olan beta oyun hakkında çeşitli detayları bizlere aktarıyor.
 
Oyunun açık betası ise 6 Eylül tarihinde başlıyor ve 9 Eylül tarihinde sona ermeyi hedefliyor. Tüm platformlardaki oyuncular bu betaya erişim sağlayabiliyor. Call of Duty: Black Ops 6, 25 Ekim tarihinde Xbox Series X/S, PC, PS4, PS5 ve Xbox One için piyasaya sürülmeyi bekliyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Astro Bot'un Yeni Fragmanı Medyadan Aldığı Övgüleri Derliyor 21 Dk önce Dragon Quest 3 HD-2D Remake Geliştirmesi Tamamlandı 1 Saat önce Watch Dogs Filminin Çekimleri Tamamlandı 2 Saat önce T1, League of Legends 2024 Dünya Şampiyonası'nda! 3 Saat önce Epic Games Bu Hafta 689 TL'lik Oyunu Ücretsiz Veriyor! 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler