Capcom ve Level-5 İşbirliği Yapmaya Hazır

22.09.2010 09:16 Alkan Adakaner

 
 
      Capcom, Tokyo Game Show'da Asuras Wrath'u duyurdu. Naruto'tan tanıdığımız Cyberconnect 2'nin geliştirdiği bu oyunla Capcom'un Japon geliştiricilerle de sıkı ilişkilerinin olduğunu gördük. Bunun yanı sıra Level-5 ve Capcom işbirliği de görecek gibiyiz. Anlaşılan Capcom, Batı'ya açılırken Doğu'yu da ihmal etmiyor.
 
      Professor Layton ve Inazuma Eleven gibi seriler ile ünlü olan Level-5'ten Akira Hino ve Capcom'dan Keiji Inafune bir araya gelmiş ve bazı projeler hakkında konuşmuşlar. Capcom tarafının daveti üzerine gerçekleşen bu konuşmanın nedeni Inafune'nin Hino ile işbirliği yapmak istemesiymiş.

     Level-5'in Japonya'da yüksek satış rakamlarına ulaşan oyunlar yapması Capcom'un bu görüşmeyi istemesinin nedeni olarak görülebilir. Ayrıca Level-5 de Los Angeles'ta bir ofis açarak Batı dünyasına açılma amacının ne kadar ciddi olduğunu gösterdi; Capcom bu konuda yardım edebilir.
 
      Önümüzdeki dönemlerde yayıncısı Capcom, geliştirici de Level-5 olan bir oyunla karşılaşmamız hiç şaşırtıcı olmayacaktır. Mesela Capcom'un ünlü RPG'si Breath of Fire'ı Level-5'in geliştirdmesi ilginç olurdu.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Street Fighter IV Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 9 Temmuz 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler