Concord'un Açık Beta Tarihleri Belli Oldu

01.07.2024 13:20 Mehmet Tandoğan

 
Yayıncılığını Sony Interactive Entertainment'ın geliştiriciliğini ise Firewalk Studios'un üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Concord için yeni detaylar ortaya çıktı. Açıklanan bilgilere göre oyun 12-14 Temmuz tarihleri arasında erken erişim betası ile kullanıcıların karşısına çıkacak. Ayrıca 18-21 Temmuz tarihleri arasında ise açık betaya kavuşacak.
 
Concord için çeşitli tanıtımlar yapılmaya devam ediyor
 
 
 
Oyunun erken erişim betası yalnızca Concord'u ön sipariş eden kullanıcılar için geçerli olacak. Ön sipariş eden tüm kullanıcılara erken erişim betası için 5 farklı kod verilecek. Bunlardan biri sizin için diğer dördü ise arkadaşlarınıza dağıtmak için geçerli olacak. Dolayısıyla erken erişim beta sürecinde arkadaşlarınızla beraber dolu dolu bir oyun deneyimi yaşayabileceksiniz.
 
Oyunun beta sürümlerinde 16 farklı karakter ile beraber oynayabilecek ve bu karakterlerin yeteneklerinden faydalanabileceksiniz. Yapım içerisinde karakterlerinizle koşabilecek, ateş edebilecek, kendi oyun tarzınıza oyuna yansıtabilecek ve yeni beceri seviyelerine ulaşabileceksiniz.
 
Tanıtım fragmanında karşımıza çıkan Haymar, Vale, Lennox, 1-0FF ve Star Child gibi tanıdık yüzlerden It-Z, Teo ve Bazz gibi Northstar ekibinin diğer üyelerine kadar geniş kapsamlı bir karakter kütüphanesi bizlere sunulacak. Concord, PlayStation 5 ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için 23 Ağustos'ta çıkacak.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dragon Age: The Veilguard Dört Farklı Zorluk Seviyesine Sahip Olacak 1 Saat önce GTA 5 İçin Evil Soul Adlı Yepyeni Korku Modu Yayınlandı 3 Saat önce Dragon's Dogma 2 Ücretsiz Deneme Sürümüne Kavuştu 4 Saat önce VCT 2024: EMEA 2. Aşama Turnuvasında 3. Hafta Bugün Başlıyor! 5 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de Süper Hafta Tamamlandı! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler