Dead Island 2'nin Yapımcısı Yager, Projeden Çıkarıldı

15.07.2015 00:37 Samet Konuksal


    Dead Island serisinin yeni oyunu Dead Island 2, Yager tarafından geliştiriliyordu. Daha önceden Spec Ops: The Line gibi başarılı bir yapıma imza atan ekipten en son Dead Island 2'nin 2016'ya ertelendiği haberini almıştık. Bu kez projeyle ilgili oldukça ilginç bir haber geldi.
 
    Deep Silver kanadı, Dead Island 2 projesinde yapımcılık görevini üstlenen Yager'in projeden çıkarıldığını açıkladı. Yapılan açıklamalarda, "Dead Island 2'de Deep Silver olarak, serinin hayranlarının hak ettiği projeyi sunmayı hedefliyoruz. Bu yüzden uzun süren görüşmelerin sonucunda yapımcı partnerimiz Yager'le yolları ayırma kararını aldık. Konuyla ilgili daha fazla açıklamayı ilerleyen dönemde yapacağız." sözleri yerini aldı.
 
    Bütün bu olanlar yapımcı ekip için oldukça kötü. Üstelik Yager, projeyi oynanabilir hale getirecek kadar zaman harcamış ve masraf yapmıştı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Island 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Yager Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler