Dead Island Dünyası Mercek Altında (Video)

Dead Island'ın özellikle nasıl bir senaryoya sahip olacağı çok merak ediliyor.
17.05.2011 19:01 Levent Polater

 
 
    Deep Silver'dan en sonunda yeni bir Dead Island videosu geldi. En son yayınlanan videosuyla bizi hüzne boğan Dead Island için yeni yayınlanan teaserın oyun içi görüntülerden oluştuğunu görüyoruz.
 
     Oyunun geçeceği tatil adası, Banoi'yi yakından gösteren videoda, adanın güzellikleri ön plana çıkarılırken, aslında altında yatan gerçekler medyanın ilerleyen kısımlarında görülüyor: Zombiler! O sıcak ve doğa harikası güzel adada tatil yapmak için tek bir saniye vaktiniz yok. Zombiler adanın her yerinde ve buraya tatil yapmaya gelen insanlar, bu acı son ile tatillerini sonsuza dek orada yapmak zorunda bırakılmışlar, artık tek amaçları sizin hayatınızı zindana çevirmek!
 
    Başarılı bir oyun olacağı düşünülen Dead Island için nefesler uzun bir süredir tutuluyor. Videonun sonunda E3'e özel yeni bir Dead Island videosu yayınlanacağı sözü de verilmekte. Alın size E3'ü beklemek için bir neden daha!
 
    Techland tarafından yapılan zombi oyunu PS3, Xbox 360 ve PC için çıkışını yapacak. İşte yeni Dead Island videosu:
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Island Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Tech Land Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pacific Drive İçin Drive Your Way Güncellemesi Yayınlandı 16 Eylül Dead Rising Deluxe Remaster İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 16 Eylül Starfield DLC'si Shattered Space Neler Sunuyor? İşte Yeni Video 16 Eylül Alan Wake 2 PS5 Pro Konsolunda Hangi Özelliklere Sahip Olacak? 16 Eylül Oyunlara NPC Kamera Bakış Açısı Gelmeli Mi? İşte Konsept Video 16 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler