Dead Island'ın Bloodbath Arena DLC'si Ay Sonunda

Yukarıdan her şey ne kadar da sakin görünüyor
08.09.2011 23:48 Alkan Adakaner


     Techland'in bazı sorunlarla piyasaya çıkan aksiyon oyunu Dead Island'ın ilk indirilebilir içeriğinin Eylül sonunda piyasaya çıkacağı açıklandı.  Bloodbath Arena adlı indirilebilir içeriğin kodu oyunun Special Edition adlı sürümünde hali hazırda bulunuyordu.
 
     Bloodbath Arena hem tek kişilik, hem de multiplayer modlara yönelik içeriklere sahip. Bu içerikle birlikte oyuna "brain wave bomb" adlı yeni bir silah eklenmesinin yanı sıra 4 farklı yeni multiplayer arena'da elde ettiğiniz deneyim puanlarını ve eşyaları senaryo modunda da kullanabilme imkanı sunulacak.
 
     Şu ana kadarki incelem puanlarına ve oyuncu yorumlarına bakacak olursak Dead Island'a ilginin yoğun olduğu görülüyor. Her ne kadar eleştirilerin sayısı hiç de az olmasa bile Dead Island popüler bir oyun olmayı başardı. Eminiz DLC indirilebilir içerik de benzer ilgiyi görecektir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Island Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Tech Land Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pacific Drive İçin Drive Your Way Güncellemesi Yayınlandı 16 Eylül Dead Rising Deluxe Remaster İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 16 Eylül Starfield DLC'si Shattered Space Neler Sunuyor? İşte Yeni Video 16 Eylül Alan Wake 2 PS5 Pro Konsolunda Hangi Özelliklere Sahip Olacak? 16 Eylül Oyunlara NPC Kamera Bakış Açısı Gelmeli Mi? İşte Konsept Video 16 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler