Dead Island'ın Emekli Rapçisi Görüldü

- Hey sen, adamım, elimdekinin tadına bakmaya ne dersin?
08.04.2011 00:54 Levent Polater

 
    Zombi Shooter Dead Island'tan yepyeni ekran görüntüleri! Oyunun oynanabilir karakterlerinden biri olan ve Sam B adlı karakterin oyun içi görüntülerini aşağıdan görebilirsiniz. Karşımızda ise tüm ihtişamlarıyla bir kaç zombi var.
 
     Oyunun resmi sitesinden alınan bilgilere göre Sam B adlı karakter, Dead Island'ta gösteri yapan ve emekliye ayrılan bir Rap sanatçısıymış. Zombi furyasından sonra Sam'in konuşma becerilerini zombi öldürmeye çevirmesi gerekiyor.
 
    Techland tarafından yapılan Dead Island, görünen o ki bizi farklı bir zombi mecrası içine sokacak. PC, PS3 ve Xbox 360 için çıkışını yapacak olan oyun bu Sonbahar'a göz dikiyor. Resident Evil'a göz dağı verdiği kesin. Yeni görüntülere aşağıdaki galeriden ulaşabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Island Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Tech Land Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pacific Drive İçin Drive Your Way Güncellemesi Yayınlandı 16 Eylül Dead Rising Deluxe Remaster İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 16 Eylül Starfield DLC'si Shattered Space Neler Sunuyor? İşte Yeni Video 16 Eylül Alan Wake 2 PS5 Pro Konsolunda Hangi Özelliklere Sahip Olacak? 16 Eylül Oyunlara NPC Kamera Bakış Açısı Gelmeli Mi? İşte Konsept Video 16 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler