Dead Island'ın Ön Sipariş Bonusu Belli Oldu

Güzelim tatil mekanı bir zombi cehennemine dönüşüyor, sağ kalmayı başarabilecek misiniz?
04.06.2011 02:18 Levent Polater

 
    Deep Silver, Dead Island'ın ön sipariş bonusunu açıkladı. Oyunu ön sipariş yapanlar, 'Bloodbath' (Kan banyosu) adlı bir DLC'ye (İndirilebilir İçerik) bedavaya sahip olabilecekler.
 
    Bu DLC'de tek kişilik ve multiplayerda oynanabilecek challengelar bulunuacak. 4 farklı bölgede size doğru gelen zombi akınlarını durdurmaya çalışacağınız bu challengelarda kazandığınız deneyim puanları sizin ana campaign modunuza taşınacak.
 
    DLC'de ayrıca 'beyin dalgası bombası' (brain wave bomb) adlı bir silah da bulunacak. Bu DLC'nin oyunun çıkışından sonra satın almak isteyenler için parayla satılacağını söylememe gerek yok sanırım. 
 
    Techland tarafından yapılan Dead Island, PC, PS3 ve Xbox 360 için yapılıyor. E3 videosu da ileriki günlerde gelecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Island Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Tech Land Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pacific Drive İçin Drive Your Way Güncellemesi Yayınlandı 16 Eylül Dead Rising Deluxe Remaster İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 16 Eylül Starfield DLC'si Shattered Space Neler Sunuyor? İşte Yeni Video 16 Eylül Alan Wake 2 PS5 Pro Konsolunda Hangi Özelliklere Sahip Olacak? 16 Eylül Oyunlara NPC Kamera Bakış Açısı Gelmeli Mi? İşte Konsept Video 16 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler