Dead Island'ın Steam Sürümünde Sıkıntı Çıktı

Umarız Avrupa bölgesinde böyle bir sıkıntı gerçekleşmez.
06.09.2011 13:31 Gökhan Yılmaz

 
     Dead Island'ın bizim bölgemizde çıkmasına yaklaşık iki gün var fakat Kuzey Amerika'da çoktan oynanmaya başlandı. Oyunun Steam sürümünün de aynı şekilde Kuzey Amerika'da kilidi açıldı ve oynanabiliyor. Fakat şöyle bir sıkıntı var, o da oyunculara PC sürümü yerinde yapımcı versiyonunun (Developer Build) dağıtılmış olması.
 
     Erkenden oynama şansına sahip olanlar oyunun kötü bir port olduğunu, enteresan şeylerin gerçekleştiğini, hilelerin açık olduğunu, duvarların ve eşyaların içinden geçilebildiğini (Yapımcıların test için kullandığı noclip modu) bildiriyor.
 
     Ayrıca oyunun kodları arasında Xbox Live linklerinin ve başlıklarının bulunması da tepki çeken özelliklerden biri oldu. Normalde PC'de optimize edilmiş ön inceleme sürümlerinde gayet akıcı ve sorunsuz bir oynanış bulunuyormuş. Şimdi en kısa zamanda oyunun gerçek sürümü ile değiştirilmesi bekleniyor. İlk gün yaması bunları düzeltmeye yetmiyecek gibi duruyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Island Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Tech Land Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pacific Drive İçin Drive Your Way Güncellemesi Yayınlandı 16 Eylül Dead Rising Deluxe Remaster İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 16 Eylül Starfield DLC'si Shattered Space Neler Sunuyor? İşte Yeni Video 16 Eylül Alan Wake 2 PS5 Pro Konsolunda Hangi Özelliklere Sahip Olacak? 16 Eylül Oyunlara NPC Kamera Bakış Açısı Gelmeli Mi? İşte Konsept Video 16 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler